Leírás és Paraméterek
Ez a pince már több mint húsz éve az a hely, ahol a "legjobb" rum Kolumbiában öregszik és érik. Ebben a pezsgő városi környezetben, ahol az élet zakatol, a hordók a "Maestro Roner" szigorú felügyelete alatt pihennek. Ő nem más, mint a japán Giraldo Mituoka Kagana, aki pályafutását cukornádvágással kezdte, majd a cukor és annak párlataival kapcsolatos tudását folyamatosan fejlesztette. La Hechicera ruma egy olyan munkaigényes folyamat eredménye, amely nemcsak tudást és kézügyességet, hanem egy adag intuíciót is igényel. Ezt a folyamatot Giraldo Mituoka Kagana tovább tökéletesítette, holisztikus értelmezéssel a párlat, hordók, légkör és az idő összhangjában. "A rumot, akárcsak az embert, inkább fejlettsége, mint kora miatt értékelik" - foglalta össze Miguel Riascos Noguera, a Casa Santana alapítója és elnöke. A Riascos család már harmadik generációja gyárt egyedi rumokat Kolumbiában, és több mint két évtizede elkötelezettek a minőség és az ízek iránt. La Hechicera készítéséhez kizárólag a legjobb alapanyagokat használják, a "leggazdagabb" hordókat kutatják fel, és a legtehetségesebb mesterekkel dolgoznak együtt. Ennek eredményeként a család kialakított egy jellegzetes stílust és íztörténetet, amely a kolumbiai tengerparton gyökerezik. A La Hechicera Reserva Familiar gyönyörű borostyán színű rum, amely bódító karamell és narancshéj aromákat hoz az orrod elé. Kellemes ízében a dohány és a pörkölt kávé karakteres tónusai jelennek meg. A rum elegánsan érlelődik fehér tölgyfahordókban, amelyek korábban bourbonnak adtak otthont. Ez a díjnyertes rum hűséges marad egy egyszerű ígérethez - a hordótól a palackig, semmi nem áll a kettő között.
Alkohol tartalom | 40 % |
Alkohol tartalom kategória | 40% - 42% |
Díszdoboz | Papír díszdoboz |
Gyártó/Palackozó | La Hechicera |
Ital típus | Dark Rum |
Származási hely | Kolumbia |
Űrtartalom | Normál |