Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Üdvözlünk a Drinkmix prémium ital webáruházban!

Célunk, hogy széles választékunkkal és szakértői tanácsainkkal egyedi élményt nyújtsunk az alkoholos italok kedvelőinek.

Vállalkozásaink évek óta meghatározó szereplői az italkategória nagykereskedelmi piacának, körülbelül 15.000 viszonteladót szolgálunk ki heti szinten és rajtunk keresztül fogyasztók milliói kortyolhatnak kedvenc italukból.  Széles körű tapasztalattal rendelkezünk az italok világában és  figyelve a piaci trendeket, elérkezettnek láttuk az időt egy webáruház indításának, hisz a vásárlói szokások átalakulnak és az online italkereskedelem egyre nagyobb szerepet kap. Szeretnénk ebben a dinamikusan növekvő szegmensben is kiemelkedni és szakmaiságunkkal bizalmat építeni.

Szakmai tanácsadóként köszönthetjük csapatunkban Pák Gábort, aki bartenderként elért sikerei után, koktél designer és párlatszakértőként is tevékenykedik. Gábor az italok világában jártas szakember, remek meglátásokkal, ötletekkel, megannyi gyakorlati tapasztalattal.

A Drinkmix webáruházban mindenki megtalálja a legkiválóbb prémium szeszes italokat, melyek garantáltan felejthetetlen ízélményt nyújtanak.

Szakértői csapatunk örömmel segít kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb párlatokat és kiegészítőket. Válogasson bátran kedvére virtuális üzletünk kínálatából, hogy Ön is átélje ezt az izgalmas utazást az italok világában!