Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Viszonteladók

Tisztelt Jelenlegi és Leendő Üzleti Partnerünk!

 

Üdvözöljük a drinkmix.hu webáruházban, ahol minőség és a szakértelem találkozik. Hálásak vagyunk és köszönjük, hogy Bennünket választott. Örömmel tudatjuk, hogy rendkívül változatos alkoholos italválasztékkal rendelkezünk, amelynek célja az Ön és vásárlói igényeinek teljes körű kielégítése. De ennél is többre törekszünk: ha különleges igényei merülnének fel, mi azokat is készséggel és precizitással megkeressük számára.

Hisszük, hogy a partnerkapcsolat az üzleti világ szívverése. Éppen ezért területi képviselőink rendszeresen látogatják üzleti partnereinket, hogy a támogatást és segítséget a lehető legmagasabb szinten nyújthassák. Mi nem csupán termékeket kínálunk, hanem együttműködést és partneri hozzáállást, hiszen sikerünk záloga a partnereink elégedettsége.

Hogyan ér el minket?

-  Amennyiben üzleti tevékenysége a Central-Drinks Kft. működési területére esik, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Területi képviselőink és központi vevőszolgálatunk ( 06/30-633-3789)  készségesen állnak rendelkezésére, vagy írjon nekünk  a rendeles@centraldrinks.hu e-mail címre.

Ha a Hansa-Kontakt Kft. működési területén működteti vállalkozását, ott is ugyanilyen elkötelezettek vagyunk partnereink sikerében, elér Bennünket a központi vevőszolgálaton ( 06/62-558-338) vagy e-mailen a vevoszolgalat@hansakontakt.hu  címen.  

-  Végül ha az ország más területeiről érdeklődik, kérem hívja a Central-Drinks Kft. központi vevőszolgálatát ( 06/30-633-3789) vagy írjon nekünk rendeles@centraldrinks.hu címre.

Nem számít, hol tevékenykedik az országban, ne habozzon bármilyen kérdéssel vagy igénnyel felkeresni bennünket

-  A Central-Drinks Kft.  működési területe: Budapest, Pest, Nógrád, Heves, Fejér, Komárom-Esztergom, Veszprém, Zala és Tolna Vármegye, 
Somogy megye északi része, az egész Dél-Balaton part, Siófok

A Hansa-Kontakt Kft működési területe: Csongrád-Csanád, Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok, Békés, Tolna, Baranya és Somogy Vármegye. 

 

Nagykereskedelmi partnereink termékválasztéka és alkalmazott árai eltérhetnek a webáruházunkban elérhető termékektől és a feltüntetett fogyasztói áraktól. Részletes információval nagykereskedelmi partnereink közvetlenül tudnak szolgálni.

Kollégáink elkötelezettek abban, hogy megkeresését 48 órán belül megválaszolják, hiszen Önre fókuszálunk.

Köszönjük megkeresését. 

 Drinkmix csapata

 

Figyelem: A drinkmix.hu weboldalon leadott rendelések kiskereskedelmi rendelésnek minősülnek,  a fogyasztók közvetlen kiszolgálására indítottuk, így a  kiállított számla továbbértékesítésre nem alkalmas. Továbbértékesítésre alkalmas számlát kizárólag nagykereskedelmi partnereinknek leadott rendelésekre tudunk kiállítani! Kérem ilyen típusú igény esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a fenti elérhetőségek bármelyikén.