Leírás és Paraméterek
A gin karakterében 28 különféle összetevő játszik szerepet, amelyekből a boróka, a Dél-Stájerországból származó alma, a Kelet-Stájerországból származó bodza, citrom és narancs kiemelkedik az ízvilág meghatározó elemeiként. Az alapgin mély aromája, a boróka és a gyümölcsök tökéletes harmóniája révén érezhető. A karakteres ízvilágba olyan különleges összetevők is belesimulnak, mint a kömény, a koriander, a gyömbér, a kardamom és a bors, amelyek együttesen garantálják az ízek sokszínűségét és a különleges ízkombinációkat. A hagyományoknak és a minőségnek tiszteletteljesen megfelelve, a gin előállítása során a lepárló hagyományos rézüstökben, kis adagokban párolja le az összetevőket. Ez az eljárás biztosítja a gin tiszta és karakteres ízét. A desztillálás után a magas alkoholtartalmat, amely erős karaktert kölcsönöz a ginnek, Stájerország kristálytiszta forrásvízével csökkentik 47%-ra. Az eredmény egy még mindig erős, de éppen megfelelő alkoholtartalmú ital, melyben a kiváló minőség és a klasszikus ízvilág találkozik.