Leírás és Paraméterek
A kivételes gin kialakulása a Hirosima területén szüretelt kilenc növényi összetevőn alapul, melyek gondosan válogatottak és finoman átitatva kerülnek a legfinomabb aromák kivonására. A gin karakterét a két különböző gyártási módszer teszi különlegessé. A növényi összetevőket egyrészt semleges alkoholban hozzáadják, másrészt folyamatos lepárláson átesett alkoholban macerálják. Ez a dupla folyamat biztosítja, hogy a gin gazdag és mély ízjegyekkel rendelkezzen. Az intenzív illatot a citromaromák dominálják, melyek tökéletes harmóniában vannak a hinoki jegyekkel és a japán citrusokkal. Ahogy kortyolunk, az ízélmény kibővül a zöld tea, gyömbér és narancs jegyeivel, melyek egymást kiegészítve teszik teljessé a komplex palettát. A végjátékban a narancshéj illata uralja el az érzékeinket, majd lassan távozik, hagyva maga után egy finom és kellemes utóízt.
Alkohol tartalom | 47 % |
Alkohol tartalom kategória | 42% - 50% |
Gyártó/Palackozó | Sakurao Distillery |
Származási hely | Japán |
Űrtartalom | Normál |