Leírás és Paraméterek
A Rock Island születése a tenger morajából és a szigetek karakteres jegyeiből ered. A whisky megalkotói a skót szigetek vad és szépséges környezetében találták meg ihletüket. A Jura, Arran, Islay és Orkney nevek önmagukban is a minőség garanciái, hiszen ezek a szigetek a legkiválóbb skót whisky termelőhelyek közé tartoznak. A Rock Island pedig magában hordozza ezen szigetek különleges karakterét és varázsát. A whisky készítése során a minimum 10 évig érlelt párlatokat gondosan válogatják ki, és hűtve szűrés nélkül palackozzák. Ez a folyamat a tradíciók tiszteletben tartását és az autentikus ízek megőrzését szolgálja. A színezék nélküli palackozás további biztosíték arra, hogy az ital valóban az érlelés és a kiválasztás eredményeképpen kapta meg gazdag színét és karakterét. Ha tengeri hangulatot szeretnél érezni a poharadban, a Rock Island 10 éves Whisky tökéletes választás. Az ízében berobban a tengerparti hangulat, sós vízpermet, feketebors és nedves hamu jegyeivel. Az illata gazdag árpás és vajas jegekkel, tengeráztatta parti sziklák illatával, gyengéd tőzegfüsttel és citrus gyümölcsökkel csábít. Ajánlott legalább 5 percig szellőztetni a pohárban, hogy minden aromája kibontakozhasson, majd kis kortyokban kóstolni. A pár csepp víz hozzáadása még tovább fokozza az élményt.
Alkohol tartalom | 46 % |
Alkohol tartalom kategória | 42% - 50% |
Gyártó/Palackozó | Douglas Laing |
Ital típus | Vatted Malt |
Származási hely | Skócia |
Űrtartalom | Normál |