Leírás és Paraméterek
A története a Sánchez családhoz köthető, akiknek lepárlómesterek generációk óta. A mezcal készítése számukra nem csak mesterség, hanem hagyomány és szenvedély is. Ez az ital az egyik legritkább mezcalhoz használt agavéból, a Maguey Mexicano-ból (vagy Maguey Rodacantha néven ismert) készül. Ez a növény 8-10 évig érik, mielőtt felhasználásra kerül. Az agavékat helyben, saját kezűleg termesztik és betakarítják. A fermentálás és lepárlás is a lepárlómesterek gondos felügyelete alatt történik, a hagyományos módon, 100%-ban bio mezcal készítése érdekében. A Rey Campero Mexicano Mezcal nemcsak egy ital, hanem egy egész közösség és kultúra része is. Oaxaca állam közösségeiben a mezcal készítés kézműves családi tevékenység, amelyet tudás öröklődik nemzedékről nemzedékre. A Sánchez család tagjai már gyermekkoruktól kezdve részt vesznek a gyártás minden fázisában, és a négygenerációs tudásukat szívesen osztják meg a környékbeliekkel. A Rey Campero Mexicano Mezcal egy különleges ital, amely nemcsak finom, hanem tiszteletteljes emlékeztetője az oaxacai hagyományoknak és a mezcal készítés művészetének. Minden kortyban érezhető az agavé érett íze és a szenvedély, amellyel az elkészítése során készül. Ez az ital valóban az oaxacai kultúra és a Sánchez család szeretetének eredménye.
Alkohol tartalom | 48.2 % |
Alkohol tartalom kategória | 42% - 50% |
Gyártó/Palackozó | La Maison Du Whisky |
Származási hely | Mexikó |
Űrtartalom | Normál |