Leírás és Paraméterek
Az Osborne Pedro Ximenez Sherry az Andalúziai régióban, Jerez de la Frontera területén készül, hagyományos módon, a Pedro Ximenez szőlőfajtából. A sherry különlegessége az, hogy az érlelés során a nap alatt szárított és aszalt szőlőszemeket használják, amelyek a sherry-t egyedülálló édességgel és gazdagsággal látják el. A Pedro Ximenez Sherry rendkívül sűrű és mézédes, intenzív aszalt gyümölcs, datolya, kávé és csokoládé jegyekkel. A hosszan tartó érlelési folyamat eredményeképpen a sherry összetett és bonyolult ízvilágot kínál. Ezt az édes sherry-t ideálisnak tartják desszertek kísérőjeként vagy önálló italként a hűvös estéken. Kiválóan párosítható csokoládéval, diós süteményekkel vagy érett sajtokkal. Fedezze fel a spanyol sherry hagyományok gazdagságát az Osborne Pedro Ximenez Sherry-n keresztül.