Leírás és Paraméterek
A Choya története egészen az 1959-es alapításig nyúlik vissza, amikor a Choya Umeshu Co., Ltd., vállalat, elkezdte az ume likőr előállítását. Az inspiráció forrása a hagyományos japán italkészítési technikákban és az ume gyümölcs egyedülálló tulajdonságaiban rejlik. Az ume gyümölcs, mely a kajszibarack és a szilva rokona, magasabb savtartalommal rendelkezik, így karakteres és markáns ízt kölcsönöz az italnak. Az elkészítés során az ume gyümölcsöket gondosan válogatják ki, majd azokat alkoholba áztatják, hozzáadva cukrot. Ez a folyamat hozza létre a likőr jellegzetesen édes és fanyar kombinációját, mely kiválóan alkalmas aperitifként, de remekül harmonizál pezsgővel is, létrehozva egy könnyed és üde koktélt. A Choya Original Likőr a japán kultúra és hagyományok tiszteletteljes hordozója, egy könnyű és élvezetes ital, melynek különleges ízvilága lenyűgözi a fogyasztókat. A likőr további sokoldalúságát a téli időszakban is élvezhetjük, ha zöld teával párosítjuk, így melegítő, kifinomult italként szolgál.
Alkohol tartalom | 10 % |
Alkohol tartalom kategória | < 15% |
Gyártó/Palackozó | Choya |
Származási hely | Japán |
Űrtartalom | Nagy |