Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Idén először rendezték meg - Good Spirit Rum & Cocktail Show

Idén először rendezték meg - Good Spirit Rum & Cocktail Show
 A 2024-es Good Spirit Rum & Cocktail Show minden bizonnyal az év egyik legizgalmasabb eseménye volt a bárszakma szerelmesei számára. A rendezvény ismételten bebizonyította a Barshowkhoz hasonlóan, hogy a bárvilág legjava mindig képes innovatív megoldásokkal lenyűgözni és inspirálni minket. Az idei esemény különlegessége volt, hogy lehetőségünk nyílt első kézből tanulni a legelismertebb Brand Ambassadoroktól. Ők nem csupán mesterei az italok készítésének, hanem azok történetét és kultúráját is képesek átadni nekünk, ami igazán értékes tapasztalat.

Az egyik legjobb dolog a laikus látogatók számára az volt, hogy mindenki megismerhette új kedvenc koktélja receptjét. A Magyar Koktél Bajnokság döntője pedig mindenkit lázban tartott, legyen szó Bartenderekről vagy italok iránt érdeklődőkről. Az izgalmas és a profi bármixer verseny igazán inspiráló volt, mivel láthattuk, hogy milyen kreativitás rejlik ebben a szakmában. A verseny igazi megkoronázása volt az eseménynek, ahol a magyar vendéglátás megmutatta magát.

Koktél Pohár

Az esemény során rengeteg hazai és nemzetközi párlat, koktél szirup és alkoholmentes ital került bemutatásra. A különféle báreszközök kiállítói pedig megmutatták, hogy a megfelelő eszközökkel még az otthoni bárpultból is menő dolgokat lehet kihozni. Good Spirit Rum & Cocktail Show szervezői a látogatókat koktél kreációkkal, long-drinkekkel, színes programokkal és Magyarország első Whisky aukciójával várták. A szakmai előadások pedig lehetőséget adtak arra, hogy mélyebben megismerjük a bárvilág rejtelmeit.

Tartalomhoz tartozó címkék: Ital ajánló Rendezvények