Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Januárban a Spanyol Ginek és a merész tequilák mennek nagyot

Januárban a Spanyol Ginek és a merész tequilák mennek nagyot

Italszakértőnk a hónap italait ajánlja - Kezd te is az évet valami váratlannal. Biztos vagyok benne, hogy az év végi nehézségeken túllendülve nagyobb energiákkal tervezel belevágni az új esztendőben.

A január nem szól másról, mint rendezed a soraidat és a szilveszter éjjel megfogadott céljaidat szem előtt tartva elindulsz. Ezek az indulások bizony nehezek tudnak lenni, de mit tudjuk, hogy mi a megoldás. Vegyél egy finom üveg Spanyol Gint vagy egy merész Tequilát és érezd át a spanyol ajkúak könnyed, de szenvedélyes hozzáállását az élethez. Most biztos azt kérdezed magadtól, hogy ez ilyen egyszerű lenne? Dehogy... Nem is azt kérem tőled, hogy idd le magad és ne érdekeljen a holnap. Pontosan ez a baj mikor félre értelmezik az italok szerepét. Egy ízletes Tequila kortyolgatása olyan lendületet tud adni a hónapban ami sokáig kitart. Egy spanyol gin pedig a szürke mókuskerekes napokat hívja egy izgalmas táncra. Elfelejted megélni az örömöket, mert arra koncentrálsz, hogy csináld jól amit csinálsz. De ....“Carpe Diem” ! Legyél te a heves bika és tarold le az előtted álló napokat mintha csak vörös posztók lennének.

Van is erre pár tippünk, hogy vágj bele - Ital ajánló:

 

A Ginraw Gastronomic gin egy lenyűgöző ital, amelynek története egy szenvedélyes barcelonai vállalkozó házaspár ötletéből született. A termék megalkotásához négy kiváló szakember csatlakozott, mindegyikük kiemelkedő a saját területén: egy szakács, egy sommelier, egy parfümkészítő és egy mixer. Az összefonódásaik eredményeként egy olyan gin született, amely igazi ízorgiát kínál az érzékeidnek.

A Larios Rosé gin kialakulása magában hordozza a szenvedélyt és a mediterrán életstílus örömét. Ez a különleges gin a spanyol Larios gin sor legújabb tagja, és az eperízesítésű változatával igazi felfrissülést hoz a gin szerelmeseinek. Az inspiráció a Larios Rosé gin mögött a spanyol mediterrán életmód, az érzéki élvezetek a szenvedélyes összhangja.

Itt is van a vörös posztó amiről beszéltem. Az Aha Toro Anejo Tequila egy igazi kincs a Tequila világában. Lágy gyümölcsössége és egyedülálló agave-s jegyei fokozzák a cédrusfa és nugát karakterével kombinálva. Hosszantartó lecsengésében a barna cukor és a chili ízei mellett a kifinomult kávés jegyek is felfedezhetőek, ami tartós és feledhetetlen ízélményt nyújt.

A KAH Reposado Tequila egy rendkívül különleges és gazdag ízű ital, amely a mexikói kultúra és hagyományok mély tiszteletére épül. A Kah tequilacsaládot a mexikói "Dia de los Muertos" ünnep és a Calaveras (cukorkoponya) ihlette, amelyeket a halál és az újjászületés szimbolizálására használnak Halottak Napján, egy háromnapos vidám rituálé során. Ünnepeld vele az újjászületést te is.

A Casa Don Ramón Anejo Tequilája egy valódi mestermű a mexikói Jalisco hegyvidékéről, ahol a tequila készítésének hagyománya mélyen gyökerezik. Az Anejo kiadást különlegessé teszi a 12 hónapos érlelés amerikai tölgyfahordókban. Ez az időszak lehetővé teszi, hogy a tequila megtalálja tökéletes egyensúlyát, és gazdag, komplex aromákat és ízeket fejlesszen ki. Neked is van 12 hónapod, hogy rátalálj a szenvedélyes életre!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Gin Tequila