Leírás és Paraméterek
Míg a Suntory és a Nikka híres nevek, a White Oak bizonyítja, hogy van egy újabb gyöngyszem a távol-keleti párlatok világában. A lepárló Akashi városában, a Hyogo prefektúrában található, és büszkén mutogatja az első whiskylepárlásra adott 1919-es engedélyt Japánban. Kezdetben csak kevert whiskyket készítettek a helyi piacra, de később, a single maltok iránti növekvő keresletre reagálva, bátran léptek a nemzetközi porondon is. Az eredetileg sake és sochu előállítására tervezett üzem felfedezte a whisky varázslatát, és most egyre több ínyencnek kínálja az autentikus japán ízeket a világ minden tájáról. A White Oak whiskyje finom egyensúlyt teremt a hagyomány és az innováció között, és minden kortyban hordozza a japán mesterek elkötelezettségét és szenvedélyét a tökéletesítés iránt. Legyen részese ennek az izgalmas utazásnak, és fedezze fel a White Oak Distillery-t!
Alkohol tartalom | 50 % |
Alkohol tartalom kategória | 50% < |
Gyártó/Palackozó | White Oak Distillery |
Ital típus | Blended |
Származási hely | Japán |
Űrtartalom | Kicsi |