Leírás és Paraméterek
A Patron Anejo Tequila egy kivételes mexikói tequila, melyet a kék agave növényből készítenek. Az ital gyökerei messze nyúlnak vissza az időben, és a gyártás során alkalmazott gondosság és hagyományos kézművesség története egyedülálló. A Patron Anejo története a kék agave növények termesztésével kezdődik. Ezeket a növényeket 6-7 évig gondozzák, hogy cukortartalmuk elérje a csúcspontot, ami elengedhetetlen az ízletes tequila előállításához. A növényeket kézzel válogatják ki, és kemencékben 36 órán keresztül puhítják. Ezután apró darabokra szeletelik, és kisajtolják a cukros levet, amelyet az erjesztés után lepárolnak. Ez a folyamat gondos odafigyelést és hagyományos technikákat igényel. Az ital egyedülálló üvegbe kerül, melyek kézi készítésűek és egyedileg számozzák őket. Így minden egyes üveg egyedi és különleges, és közel 60 ember munkájának az eredménye. A Patron Anejo Tequila különleges minőségű tequilák keveréke, melyeket minimum 12 hónapig érlelnek kisméretű, fehér tölgyfahordókban. Az érlelés során minden évjárat gondos odafigyelést igényel, hogy a karakteres és utánozhatatlan Patron ízvilág kialakulhasson, hasonlóan egy single malt whisky elkészítéséhez. Az ízjegyek rendkívül kerek és testesek, melyeket alapvetően édesebb, mézes és vaníliás ízek vezetnek fel. A citrusosság és a tölgyes, fás jegyek a második hullámban érezhetőek. Az illat erőteljesen fűszeres és gyümölcsös aromákkal kecsegtet, melyet egy vaníliás, agavés édesség támogat a háttérből. A Patron Anejo Tequila egy olyan ital, amely a hagyomány és a szenvedély eredménye, és kiváló választás minden tequila szerelmese számára.
Alkohol tartalom | 40 % |
Alkohol tartalom kategória | 40% - 42% |
Gyártó/Palackozó | Patron Tequilla |
Ital típus | Anejo |
Származási hely | Mexikó |
Űrtartalom | Normál |