Leírás és Paraméterek
A márkát alapítók egy olyan utazás során fedezték fel a térség rum- és kávékultúráját, ahol az élmények és inspirációk hatására megfogalmazódott bennük az ötlet, hogy egyedi rye whisky-t alkossanak. A kezdetekben a rum és kávé világában gyökerező vállalkozók számára ez egy izgalmas kihívás volt, de lelkesedésük és elszántságuk segített átlépni a határokat. A Ron Colon Salvadoreno Rye Whisky készítése során hosszú és alapos kísérletezés folyt, amely végül három különböző hordóból származó keverék elkészítéséhez vezetett. Ezek a keverékek magukban hordozzák a rozswhiskey sajátos jellegzetességeit. Az egyik hordóban készült párlat magas malátatartalmú volt, ami gazdag és mély ízvilágot adott. A másikban egy 51% rozswhiskey-t tartalmazó keverék érlelődött, amely a rozs karakteres fűszerességét hozta ki. A harmadik hordóban pedig 100%-ban rozswhiskey érlelődött, amelynek intenzív és markáns íze volt. Ezeket a három különleges keveréket öt évig érlelték új kiégetett amerikai tölgyfahordókban, ahol az aromák és ízek összeolvadtak, és egyedi kompozícióvá váltak. A Ron Colon csapata az ízek mesteri keverésével és a kreativitásukkal arra ösztönzi a fogyasztókat és a bártrendereket, hogy merjenek kísérletezni az italok világában. Ez a rye whisky lehetőséget teremt a koktélkészítés teljesen újfajta dimenzióira, ahol az édes, fűszeres és komplex ízek harmonikusan összefonódnak. A Ron Colon Salvadoreno Rye Whisky egy olyan ital, amely a latin-amerikai szenvedélyt és az amerikai whiskey hagyományokat ötvözi egy lenyűgöző élménnyé, amit minden whisky kedvelőnek érdemes felfedeznie.
Alkohol tartalom | 50 % |
Alkohol tartalom kategória | 50% < |
Gyártó/Palackozó | Licorera Cihuatán Distillery |
Ital típus | Straight rye (rozs) |
Származási hely | Salvador |
Űrtartalom | Normál |