Leírás és Paraméterek
Ezen párlat megszületése egy korszakok összefonódásából ered, melyek az amerikai italkultúrát alakították. Az 50% hordóerős Ron Colón Salvadoreño rum és a 50% 2017-ben lepárolt, majd 4 évig új tölgyfahordókban érlelt American Straight 100% Rye rozswhiskey keveréke egyedülálló ízvilágot teremt. A rozswhiskey a MGP lepárlóban készült 100% rozsból, így a gabona gazdag fűszerességét hozza elő, amelyet a rum kerekít és finomít. Ez a párosítás nem csupán egy ital, hanem egy örökség, amely két kultúra, két ízvilág és két évszázad találkozását hozza magával. Az amerikai párlatok világában a rum egykor a legkedveltebb ital volt. Azonban az 1700-as évek közepén a melaszra kivetett magas adók megrendítették ezt az ipart, és így hozták létre a rozswhiskey új korszakát. Pennsylvaniában, Marylandben és környékén számos kis lepárló jelent meg, és egy új időszak hajnala volt ez. A Ron Colon Salvadoreño RumRye Rum e két korszak házasságaként született meg. Ez az ital nem csupán két párlat párhuzamos bemutatása egy palackban, hanem egy új kategória, egyedi ízélmény és gazdag örökség teremtése. Az ital elkészítésének hátterében a Ron Colon márka áll, egy amerikai bartender-társaság, amely latin-amerikai útjának során fedezte fel a térség rum- és kávékultúráját. Az ízek tökéletes keverékének megalkotásával arra inspirálnak, hogy nyissunk az új rum-keverési lehetőségek felé, akár a koktélkészítésben is. A Ron Colon Salvadoreño RumRye Rum egy új dimenziót hoz az italvilágba, ahol a múlt és a jelen találkozik, hogy egyedülálló ízélményt kínáljon minden italszeretőnek és bartrendernek. Ebben az italban megtestesül a két kultúra közötti szépség és sokszínűség.
Alkohol tartalom | 50 % |
Alkohol tartalom kategória | 40% - 42% |
Gyártó/Palackozó | Licorera Cihuatán Distillery |
Ital típus | Spiced Rum |
Származási hely | Salvador |
Űrtartalom | Normál |