Leírás és Paraméterek
Ezt a különleges mezcal-t Sánchez lepárlómester készíti, aki lelkesen törekszik arra, hogy bemutassa otthona gazdag örökségét a világ számára. A Tepextate agave, amelyből ez a mezcal készül, az egyik legvadabb agave fajta, és érési ideje hosszú, 15 és 18 év között van. Csak ekkor érik meg, hogy alkalmas legyen a mezcal készítésére. A Rey Campero elkötelezett a környezet és a természet iránt, így minden agave növényt helyben termesztenek és betakarítanak, biztosítva ezzel a mezcal minőségét és fenntarthatóságát. Ez a mezcal 100%-ban bio, és a gyártás minden lépése saját kezűleg történik. A fermentálástól kezdve a lepárláson át egészen a palackozásig minden munkafolyamat gondosan felügyelt. Ez a hagyományos kézműves megközelítés olyan ízeket és illatokat hoz létre, amelyeket más italokkal lehetetlen összetéveszteni. A Sánchez család Candelaria Yegoléban él és dolgozik, Oaxaca állam délkeleti részén. Itt már több mint hét évtizede működik a Sánchez lepárló, és a család generációról generációra örökítette tovább a mezcalkészítés tudományát. A család tagjai már gyerekkoruktól kezdve részt vesznek a gyártási folyamatban, és fokozatosan sajátítják el a mesterséget. Az italok készítése szorosan összekapcsolja az embereket és a földet, és a "mezcaleros" vagy lepárlómesterek szívesen megosztják tudásukat a közösségek tagjaival is. Ez lehetővé teszi számukra, hogy két különböző márkát, a Rey Campero-t és a Herencia de Sanchez-t is készítsenek ugyanazon mezcal-közösség italaiból. Mindkét márka ugyanazt a hagyományos gyártási folyamatot alkalmazza, de különböző agave alapanyagokat és berendezéseket használ, így egyedi ízvilágot és karaktert nyújtva az italoknak.
Alkohol tartalom | 49 % |
Alkohol tartalom kategória | 42% - 50% |
Gyártó/Palackozó | La Maison Du Whisky |
Származási hely | Mexikó |
Űrtartalom | Normál |