Leírás és Paraméterek
A 2004-ben lepárolt rum alapanyaga a legfinomabb melasz volt, melyet gondosan válogattak ki és kezeltek a szigeteken. A fermentáció folyamata rendkívüli figyelmet és odaadást igényelt, és 4-5 napig tart, eredményezte a tökéletes alapanyagot. Ezután a tradíciókra építve, hagyományos rézüstben párolták le a Rum Co. of Fiji lepárlóban, ahol a lepárlómesterek évszázados tapasztalatukat felhasználva készítették el ezt a kiváló minőségű párlatot. Ezután 17 évig érlelték a trópusok forró klímájában, amely lenyűgöző mélységet és karaktert kölcsönzött neki. Ezt követően még további 2 évig érlelték kontinentális körülmények között, amely tovább finomította és kiegyensúlyozta az ízét. A Plantation Vintage 2004 Fiji rum az észterszintje tekintetében is rendkívüli, 107 g/hl AA értékkel büszkélkedik, miközben természetesen cukormentes. Színezéke is természetes, tiszta, és hűen tükrözi a rum valódi karakterét. Az illat a kávé, a vanília és a karamell bűvöletében nyitja meg az ajtót, majd az őszibarack, narancshéj, banán, főtt körte, dió és kakaó jegyei kibontakoznak, ahogy elmerülsz az élményben. Az ízjegyek a fanyar birsalmát, citrushéjat és kókuszt hozzák elő, finoman beágyazva a fahéj melegségébe. A lecsengés pedig füstös és melaszos, a kakaó, a mandula, a cseresznye, az alma és a szegfűszeg táncolnak a nyelveden. A Plantation Vintage 2004 Fiji rum egy valódi mestermű, amely méltó azokhoz a kiváltságos pillanatokhoz, amikor egy különleges italt keresel.
Alkohol tartalom | 50.3 % |
Alkohol tartalom kategória | 50% < |
Díszdoboz | Díszdoboz |
Gyártó/Palackozó | Maison Ferrand |
Származási hely | Fidzsi-szigetek |
Űrtartalom | Normál |