Leírás és Paraméterek
Az eredmény egy rendkívül sima, karakteres vodka, melyet a világ minden táján elismernek és szeretnek. Ezt az italt a legjobb koktélokhoz és az elegáns kikapcsolódáshoz ajánljuk, és minden kortyban érezhető az alkotók odaadása és az inspiráció, mely a Coffey-féle oszlopüstökben született. A cég híres oszlopüstjein, melyeket eredetileg Skóciából hoztak be 1963-ban, kezdte meg az ital készítését. Ezek a régi stílusú oszlopüstök karakteresebb és egyedibb szeszt képesek előállítani, mint a modernebb társaik. Az üstök működtetése külön szakértelmet igényel, de az eredmény magáért beszél. A Nikka Coffey Vodka készítéséhez többféle gabonából készült cefrét főznek le a szabadalmaztató Aenas Coffey által tervezett oszlopüstökben. Ezután a cefre számos desztillációs folyamaton megy keresztül, hogy egy egészen sima és kerek szeszt hozzanak létre. A vállalat mérnökei nagy gondossággal válogatják össze a gabonaféléket, hogy a legjobb minőséget érjék el. A Nikka Coffey Vodka összetevői, a kukorica és az árpa, külön-külön kerülnek desztillálásra, majd csak később keverik össze a tökéletes íz és karakter eléréséhez. Ez a lépés egyedülálló bonyolultságot és gondosságot igényel, hogy a vodka minden kortyában megőrizze az eredeti alapanyagok sajátosságait. Az ital készítése során a Nikka Coffey Vodkát nyírfaszénen szűrik át, hogy elérjék a hibátlan egyensúlyt és bársonyos textúrát. Ez a lépés teszi lehetővé, hogy az ital tiszta és sima legyen, és a szakértők és ínyencek körében is magasan értékelt legyen.
Alkohol tartalom | 40 % |
Alkohol tartalom kategória | 40% - 42% |
Gyártó/Palackozó | Nikka |
Származási hely | Japán |
Űrtartalom | Normál |