Leírás és Paraméterek
Az ital kialakulásának inspirációja merít a keleti hagyományokból és a jávai kultúrából. A készítők számára fontos volt, hogy egyedülálló és exkluzív rumot hozzanak létre, amely tükrözi az ősi technikákat és a régió gazdag ízvilágát. A rumot malátázott jávai vörös rizsből erjesztik, ezáltal egyedülálló karaktert adva neki. Ezt követően az italt 3 évig érlelik gondosan kiválasztott teafa hordókban, ami egyedi jegyekkel gazdagítja az ízprofilját. A teafa hordók által átadott lágy fűszeresség és a rizs karaktere összetalálkozik, létrehozva egy kifinomult és harmonikus rumot. A következő fázisban az italt tovább érlelik ex-bourbon, ahol az ízek mélyülnek és komplexitást kapnak. A 4 évig tartó érlelés során az amerikai tölgyfa aromái beolvadnak a rumba, kiegészítve a már meglévő ízpalettát. Az eredmény egy édes, lágy rum, melyet kandírozott gyümölcsök jegyei vezetnek fel. Ezt követik a flambírozott banán és a karamell aromái, melyek finoman átölelik az ízlelőbimbókat. A Naga Java Reserve Rum kóstolása során a teafa hordóknak köszönhetően egy fűszeres lecsengés zárja az élményt. Egyedi összetétele és a hagyományos keleti technikák alkalmazása teszi ezt a rumot igazán különlegessé és emlékezetessé minden italkóstoló számára.
Alkohol tartalom | 40 % |
Alkohol tartalom kategória | 40% - 42% |
Díszdoboz | Díszdoboz |
Gyártó/Palackozó | NAGA |
Származási hely | Indonézia |
Űrtartalom | Normál |