Leírás és Paraméterek
a Thai-öböltől mindössze 45 km-re található lepárlóban készítik. A thaiföldi cukornádból származó melaszt 36 órán át erjesztik, majd a lepárlás előtt finoman desztillálják. A Naga Siam karakterét enyhén füstös, illatok, fűszeres és vaníliás aromák teszik egyedivé. Ezek az aroma komponensek az amerikai tölgyfahordókban, tíz évig tartó lassú érlelés során bontakoznak ki, mely a borokéhoz hasonlóan kiváló minőségű rumot hoz létre. Az érlelés során alkalmazott egyedi technika arról tanúskodik, hogy a hordókba hasonló korú rummal töltik fel az érlelés során elpárolgó részt. E különleges rum 67% alkoholtartalmával és cukor hozzáadása nélküli érlelési folyamatával a tengerszint alatti síkságon található pincében bújik meg. Ez a helyszín garantálja, hogy az angyalok jussa minimális legyen, míg a rum kifinomult ízvilágát és karakterét az évszakok és az évtizedek alatt alakuló aromák gazdagítják. A Naga Siam a szájban egyedülálló élményt nyújt, lágy, bársonyos szerkezetével és elegáns ízvilágával. A fűszeres jegyek és a vaníliás tölgy ötvözete a világos dohány eleganciáját hordozza magában, és minden korty után egy kis darabot a Siam Királyság történetéből idéz fel.
Alkohol tartalom | 40 % |
Alkohol tartalom kategória | 40% - 42% |
Gyártó/Palackozó | NAGA |
Ital típus | Dark Rum |
Származási hely | Indonézia |
Űrtartalom | Normál |