Leírás és Paraméterek
Az ital most a boróka kifinomultságára és gazdagságára összpontosítva hódol az ízeknek. A szeszfőzde az okinawai lepárló kifinomult tudását ötvözi a gyártás során, eredményezve ezt az egyedülálló gin élményt. A Masahiro Craft Gin készítése során a borókán kívül több izgalmas összetevőt is alkalmaznak. A guava levelek finoman lágy édességet és gyümölcsös frissességet hoznak a keverékbe, míg a bors fűszeres jegyekkel kísérletezik, hozzáadva egy kis pikantériát. A rozella, vagy más néven hibiszkusz, egy különleges virágos jegyet ad az italnak, amelynek vibráló aromái egzotikus élményt nyújtanak. A Masahiro Craft Gin egy másik különlegessége a goya, egy okinawai dinnyeféle, amely enyhe keserűséget és egyedi ízt kölcsönöz a ginnek. Az összetétel még tovább gazdagodik a shekwasha hozzáadásával, ami Okinawában és Tajvanon őshonos zöld citrusfajta. Ez az elem friss és élénk aromával gazdagítja a gin kompozícióját. Az ízjegyekben gazdag és kiegyensúlyozottak. Masahiro Okinawa Craft Gin egy igazi mestermű, mely a japán szeszkultúra mély gyökereit tükrözi.
Alkohol tartalom | 47 % |
Alkohol tartalom kategória | 42% - 50% |
Gyártó/Palackozó | Masahiro Shuzo |
Származási hely | Japán |
Űrtartalom | Normál |