Leírás és Paraméterek
A KiNoBi Kiyoto Dry Gin, az "Évszakok szépsége" ihletett japán gin, a Kiotó szívében született, és mély tisztelettel tartozik a hagyományoknak. Ez az első japán gin, amely Kiotóban készül, és egyedülállóan kifinomult ízvilággal bűvöli el az italszeretőket. A gin megalkotói a város szépségét és az évszakok változásait szerették volna megörökíteni egy üvegben. A nevük, KI NO BI, ezt a törekvést tökéletesen tükrözi, hiszen jelentése "Az évszakok szépsége". A gin elkészítése során a hagyomány és a modernitás találkozik, hogy létrehozzanak valami egészen különlegeset. A KI NO BI száraz stílusban készül, azonban a japán akcentusokkal megtűzdelt ízvilága azonnal felismerhetővé teszi. A gin alapjául olyan kiváló minőségű japán botanikai alapanyagok szolgálnak, mint a sárga yuzu Kiotó prefektúrájából, a hinoki faforgács (japán ciprus), a bambusz, a gyokuro tea Uji területéről és a zöld sanshō bogyók, amelyek japán fűszereként ismertek. Mindez a KI NO BI gin különleges és karakteres ízvilágának alapját képezi. Az alapanyagok mellett a lepárlás és a keverés is kulcsszerepet játszik a gin elkészítésében. A gin készítésekor rizst és tiszta földalatti vizet használnak, melyek a híres Fushimi szakégyártó körzetből származnak. A lepárlás tudományát és a keverés ősi művészetét tökéletesen ötvözik, így a botanikai alapanyagokat hat kategóriába osztják: alap, citrusfélék, tea, gyógynövények, fűszerek és gyümölcsök, valamint virág és párlat. Az ízek és aromák ezen összeállítása egyedülálló harmóniában találkozik a KI NO BI ginben.
Alkohol tartalom | 45.7 % |
Alkohol tartalom kategória | 42% - 50% |
Gyártó/Palackozó | Pernod Ricard |
Ital típus | Dry - Extra Dry |
Származási hely | Japán |
Űrtartalom | Normál |