Leírás és Paraméterek
A termék különlegessége az Afrikából és Madagaszkárról származó vadon termett gyógy- és fűszernövények használatában rejlik. A gin elkészítésekor a Zwack több mint kétszáz éves gyógy- és fűszernövény szakértelmét használja fel, és hagyományos rézüstben kis tételben lepárlásra kerül. Az ital nevét a kalumbagyökérről kapja, mely a Kelet- és Dél-Afrikai területeken nő. A kalumbagyökér egy különleges növény, amit a 17. században Európába is behoztak, és a gyógynövények között tartották számon. Az egyedi ízét nem csak a kalumbagyökér adja, hanem a 17 féle fűszernövény is, amelyek nagy gonddal válogatva kerülnek a ginbe. Ezek a fűszerek közé tartoznak a borókabogyó, citromfű, curacaohéj, csillagánizs, fahéjlevél, gyömbér, kardamommag, koriander, kubebabors, kurkuma, limehéj, rózsabors, szegfűszeg, szerecsendió, szerecsendióvirág és vanília. A gin palackja is különleges, és azonnal szemet szúr Madagaszkár ikonikus állatával, a gyűrűsfarkú makival díszítve. Ez az utalás az alapanyagok származási helyére.
Alkohol tartalom | 37.5 % |
Alkohol tartalom kategória | 30% - 39% |
Gyártó/Palackozó | Zwack Unicum Nyrt. |
Származási hely | Magyarország |
Űrtartalom | Normál |