Leírás és Paraméterek
Az elefántok egyik kedvenc eledele a marula gyümölcs, de a vadnarancsot is előszeretettel fogyasztják. Ezek a gyümölcsök a gin alapvető ízvilágát is meghatározzák. Az Ibhu Indlovu Citrus Gin megalkotásának története inspiráló. Ahogy a cibetmacska sem emészti meg teljesen az elfogyasztott kávébabokat, úgy az afrikai elefánt sem teljesen emészti meg a marulát és a vadnarancsot. Az elefántok ürülékét speciális módszerekkel összegyűjtik és megtisztítják, majd felhasználják a gin alapszeszeként. Ez a különleges eljárás adja az ital egyedi karakterét és hitelességét, egyúttal bemutatva az elefántok életének egyedülálló aspektusait. Az Ibhu Indlovu Citrus Gin illatában a marula és a narancs dominál, kellemesen édes és gyümölcsös aromákat hordozva. Az ízvilágban is ezek a jegyek érvényesülnek, intenzív gyümölcsösséget és frissítő citrusosságot biztosítva. Az eredmény egy könnyed, mégis komplex gin, amely minden kortyban magában hordozza az afrikai szavannák varázsát. A legjobb élményt akkor nyújtja, ha egy gyümölcsösebb tonikkal keverve fogyasztjuk. Ez a kombináció tökéletesen kiemeli a gin gyümölcsös jegyeit, frissítő és üdítő gin-tonikot eredményezve. A tálaláshoz ajánlott szárított narancsszeletekkel és/vagy szárított eperrel díszíteni, ami még inkább fokozza az ital ízélményét és vizuális vonzerejét. Az Ibhu Indlovu Citrus Gin nem csupán egy ital, hanem egy történet az afrikai elefántokról, azok különleges táplálkozási szokásairól és a vadon ízeiről.