Leírás és Paraméterek
Az Ugni Blanc szőlőfajta savtartalma és semleges íze kiváló alapanyagot biztosít a lepárláshoz, és egy új, sima és lágy gin ízvilágát hozza létre. A gin elkészítésének egyik kulcsfontosságú lépése a szőlővirágok használata. Június közepén, amikor a zöld szőlőültetvények virágba borulnak, a termelők kézzel szedik le ezeket a ritka és értékes virágokat. A virágokat semleges szőlőszeszbe áztatják, hogy kinyerjék a virágesszencia legfinomabb részeit. Ezután kisméretű rézüstben párolják le őket, ugyanolyan módon, ahogy a parfümkészítők teszik. Ennek eredményeként a G'Vine gin egyedi virágos jegyekkel rendelkezik, amelyek kiválóan harmonizálnak a többi hozzáadott fűszernövénnyel. A fűszernövények válogatása is különleges a G'Vine gin gyártásában. Kilenc különböző növényt használnak, mindegyik más földrajzi területről származik, és sajátos ízjegyekkel bír. Ezek közé tartozik a szerecsendió Indonéziából, a medvecukor Kínából, a lime Kolumbiából, a borókabogyó Macedóniából, a zöld kardamom Guatemalából, a gyömbér Nigériából, a kubeba bogyó Indiából, a koriander Bulgáriából, valamint a kasszia/kínai fahéj Indonéziából. Ezek a fűszerek gazdag és változatos ízpalettát hoznak létre, amelyek egyedivé teszik a G'Vine gin ízét. Az elkészült fűszernövényeket semleges szőlőpárlattal keverik össze, majd ismét rézüstben lepárolják. Ezzel a folyamattal alakul ki a G'Vine gin egyedi karaktere, amely sima, gyengéd, kerek és füves jegyeket hordoz, virágos és fűszeres hatásokkal keveredve. Az illat is különleges, ízletes és édes, virágos jegyekkel, amelyeket melengető fűszerek, például a kardamom és a gyömbér egészítenek ki.
Alkohol tartalom | 40 % |
Alkohol tartalom kategória | 40% - 42% |
Gyártó/Palackozó | G-Vine |
Származási hely | Franciaország |
Űrtartalom | Normál |