Leírás és Paraméterek
A lepárlás Bodrogkisfaludon, a Seven Hills főzdéjében zajlik, ahol a gabonaszesz és a tokaji hárslevelű szőlő páratlan keveréke találkozik. Az alapját képező párlatba macerálják a gyógynövényeket, így kapva egyedülálló karaktert és ízt. A gin neve Kármán Imre Tatárjárására és a londoni Gay Hussar étteremre emlékeztet, tisztelegve mind a magyar, mind a brit kultúra előtt. A Gay Hussar gin különlegessége a "single shoot" technológiában rejlik, mely azt jelenti, hogy lepárlás után csak tiszta vizet adnak hozzá, ezáltal megőrizve a gin tiszta és kifinomult ízét. Ez a gin kiemelkedik a mezőnyből, elnyerve két rangos díjat: aranyérmet a londoni Spirit Business magazin versenyén és bronzérmet az IWSC megmérettetésén. A bírálók szerint gyümölcsös és kissé florális, rendkívül elegáns, kristálytiszta és kellemesen kortyolható. A Gay Hussar Gin a maga single shoot technológiájával, kivételes alapanyagaival és rendkívül kifinomult ízvilágával új szintre emeli a "sipping" gin élményét, és büszkén hordozza a magyar és a brit kultúra ötvözetét.
Alkohol tartalom | 42 % |
Alkohol tartalom kategória | 40% - 42% |
Gyártó/Palackozó | Gayhussar |
Származási hely | Magyarország |
Űrtartalom | Normál |