Leírás és Paraméterek
A gin elkészítéséhez hét napon át macerálják az Etsu Yuzu Gin alapját olyan kiváló növényekkel, mint a japán Yuzu, borókabogyó, édesgyökér, angyalgyökér, koriander és matcha. Ez a gondosan válogatott összetevő paletta hozzájárul az Etsu Double Yuzu Gin egyedülálló karakteréhez. Az elkészítés folyamatában kulcsfontosságú lépés a hosszú macerálás, mely során az Etsu Yuzu Gin alapanyagainak gazdag esszenciái az alkoholba szivárognak. Ezután a gint desztillálják, eltávolítva a növényi anyagokat, de megőrizve azok intenzív olajait. Ezt követően az italhoz hozzáadják a Taisetsu hegyről származó friss forrásvizet, amely kivételesen tiszta és hűs forrásból származik. Az Etsu Double Yuzu Gin ízvilága magában hordozza a japán hagyományok és a modern kreativitás ötvözését. Az élénk Yuzu citrushéj frissessége, a borókabogyó markáns jelenléte és az édesgyökér lágy édessége harmonikusan egyesül a koriander és az angyalgyökér fűszeres jegyeivel. A matcha finoman kiegészíti az ízpalettát, hozzáadva a zöld tea gazdagságát. Az illatok terén az Etsu Double Yuzu Gin egy igazi élményt nyújt. Az Yuzu vibráló és friss aromái azonnal megragadják az érzékeket, míg a boróka és a fűszeres jegyek mélységet és karaktert kölcsönöznek. Az egész kompozíció egyensúlyban van, ami egy kifinomult és élvezetes gin élményt eredményez. Az Etsu volt az egyik első japán gin, mely nemzetközi hírnévre tett szert. A 2500 literes adagokban történő desztillálás és a Taisetsu hegyi forrásvíz hozzáadása kizárólagos minőségéről tanúskodik.
Alkohol tartalom | 43 % |
Alkohol tartalom kategória | 42% - 50% |
Díszdoboz | Papír díszdoboz |
Gyártó/Palackozó | Bbc Spirit |
Származási hely | Japán |
Űrtartalom | Normál |