Leírás és Paraméterek
A neve is tükrözi az ital kesernyés alapját, amit a keserű mandulákból nyernek ki. Emellett más mandulafajtákat és kajszibarack magokat is felhasználnak, hogy a tökéletes harmóniát érjék el. A Disaronno márkajelzés alatt az amaretto ízű likőrt az eredeti recept alapján készítik, amelynek titkait a gyártó cég 1525 óta óvja. Az elkészítése a kajszibarack magjának olajával kezdődik, amit összekevernek alkohollal és égetett cukorral, majd hozzáadnak 17 különböző növényi és gyümölcs kivonatot. Fontos megjegyezni, hogy a Disaronno Amaretto Liqueur nem tartalmaz mandulát vagy más dióféléket, ezért azok, akik dióallergiával küzdenek, is élvezhetik. A Disaronno egyedülálló palackozási módot alkalmaz, és a likőrt jellegzetes muránói üvegdekanterbe töltik. Ez a különleges megjelenés hozzájárul az ital eleganciájához és exkluzivitásához. Az íze rendkívül különleges, a mandula és marcipán édes jegyeivel. Az édeskés, jellegzetes mandulaillat pedig az első kortytól kezdve átitatja az érzékeket, elvarázsolva az embert. A Disaronno Amaretto Liqueur egy igazi olasz kincs, amely hűséges maradt az eredeti recepthez és az évszázados hagyományokhoz.
Alkohol tartalom | 28 % |
Alkohol tartalom kategória | 15% - 29% |
Gyártó/Palackozó | Disaronno |
Származási hely | Olaszország |
Űrtartalom | Normál |