Leírás és Paraméterek
Deanston Whisky-k most egy egységes, lenyűgöző 46,3%-os alkoholtartalommal büszkélkednek, és ez igazi élményt kínál a whisky szerelmeseinek. A Deanston lepárlót eredetileg egy malomból alakították át 1965-ben a highland-i régió keleti felén. Ezen az idilli helyen a whisky készítői az inspirációt a tradíciókban és a környezetben találták meg. A Deanston Virgin Oak Whisky létrehozása során az egykori malom és a körülötte lévő vidék történelme és karaktere adja az alapokat. Ez a könnyed single malt whisky az ex-bourbon hordós érlelés után egy izgalmas fordulatot vesz, amikor újonnan készült tölgyfahordókban kap utóérlelést. Ezek a kis kádárműhelyből származó Kentucky állami tölgyfahordók gazdag és ropogós minőséget kölcsönöznek az italnak. A Deanston Virgin Oak Whisky így különleges karakterrel büszkélkedhet, amely a hagyományok és az innováció tökéletes összhangját tükrözi. Az igazán különleges jellemzője ennek a whiskynek, hogy organikus italként minősítik az Organic Food Association jóváhagyásával. A Deanston lepárló nemcsak a minőséget, hanem a fenntarthatóságot is fontosnak tartja. Kizárólag vízenergiát használnak a termelés során, így ez a whisky nemcsak finom, hanem környezetbarát is.
Alkohol tartalom | 46.3 % |
Alkohol tartalom kategória | 42% - 50% |
Gyártó/Palackozó | Deanston |
Ital típus | Single Malt |
Származási hely | Skócia |
Űrtartalom | Normál |