Leírás és Paraméterek
Ez a gin egyedülállóan különleges, nem csupán azért, mert a gyártáshoz szőlőt használnak, hanem azért is, mert az alapanyagok és a folyamat egyaránt lenyűgöző. A Cruxland Gin története a KWV cég hosszú múltjával kezdődik, mely már több mint egy évszázada az ínyencek és italrajongók megbízható választásaként szolgál. Az inspiráció a dél-afrikai szőlőültetvények gyönyörű vidékéből származik, ahol a szőlő érett gyümölcsei megihlették a cég szakértőit egy új, különleges gin létrehozására. Az alapáramlattal, a szőlőből készült párlattal kezdenénk. Ez a párlat adja a Cruxland Gin alapját, és egyedülálló jegyekkel gazdagítja a keveréket. De a varázslat igazán a növények és fűszerek hozzáadásával kezdődik. Nyolc féle növényt és fűszert használnak a Cruxland Gin elkészítéséhez. Boróka, kardamom, citrom, ánizs, mandula, koriander, rooibos és afrikai mézbokor gyümölcse összeolvadnak, hogy egyedülálló ízvilágot hozzanak létre. De itt nem ér véget a történet, mivel a Cruxland Gin még egy rejtett kincset is tartogat. A Kalahari szarvasgomba, melyet külön desztillációs folyamaton keresztül adnak hozzá a keverékhez, igazi különlegessé teszi ezt a gint. Ez a ritka és különleges összetevő mély és gazdag ízt kölcsönöz az italnak, és egyedi tapasztalatot nyújt minden kortyban. A Cruxland Gin a dél-afrikai természeti szépség és az italkészítő mesterfogások tökéletes összhangja. A szőlő párlata és a gondosan válogatott növényi összetevők egyedülálló ízkombinációját kínálja, mely minden ginrajongó számára egy különleges élményt jelent.
Alkohol tartalom | 43 % |
Alkohol tartalom kategória | 42% - 50% |
Gyártó/Palackozó | N.A. |
Származási hely | Afrika |
Űrtartalom | Normál |