Leírás és Paraméterek
Az umeshu készítése során az ume gyümölcsöt alkoholban áztatják, cukrot hozzáadva, így keletkezik az édes és gyümölcsös ital alapja. Az ume gyümölcs, mely a kajszibarack és a szilva rokona, magasabb savtartalommal rendelkezik, így egyedülálló ízkombinációkat kínál. A Choya Shiso azonban egy lépéssel továbbmegy, ezen a hagyományos alapon keresztül egyedi gyógynövényekkel gazdagítva az élményt. A készítők az egzotikus perilla növényt, más néven kínai bazsalikomot is hozzáadják az umeshu-hoz, létrehozva ezzel egy olyan italt, mely a tradicionális kínai orvoslás egyik kihagyhatatlan eleme.A perilla, mely Japánban zöldségként és ízesítőként is ismert, az utóbbi időkben a kutatók figyelmének középpontjába került. A növény kivonatai előnyös hatásúak lehetnek az allergiák egyes fajtáinak kezelésében, így a Choya Shiso Likőr nem csak ízletes élvezetet kínál, hanem egészségügyi panaszokra is megoldás lehet. A Shiso a japán keserűlikőrök megfelelőjének tekinthető, hasonlóan például az Unicumhoz. Az egyedi ízvilágot pedig a vöröskáposzta kivonata adja, melynek eredményeként a likőr egy gyönyörű vöröses színnel büszkélkedhet.
Alkohol tartalom | 17 % |
Alkohol tartalom kategória | 15% - 29% |
Gyártó/Palackozó | Choya |
Származási hely | Japán |
Űrtartalom | Normál |