Leírás és Paraméterek
Az elbűvölő likőr készítése a hagyományos japán eljárással történik, mely során az ume gyümölcsöt, a kajszibarack és szilva rokonát, gondosan válogatott alkoholba áztatják. A természetes édesség és az alkohol harmóniája érdekében a gyümölcs mellé finoman adagolnak cukrot, majd hosszú hónapokra érlelés következik. Az ume gyümölcs magasabb savtartalmával, különlegesen gazdag és egyedi karaktert kölcsönöz ennek a likőrnek. A készítők számára az inspiráció az ősi japán hagyományokból és a természet harmóniájából ered. A Choya adalékanyagoktól mentes, a tradíciók tiszteletben tartásával készült likőrje valódi kulináris élményt ígér. A 3 évig érlelt kiadás különlegességét a hosszú idő alatt kialakult gazdag ízprofil adja. A likőr mélysége és komplexitása önmagában is élvezhető, és a kóstolás során az édes, gyümölcsös jegyek mellett finoman érezhető a gyümölcs savasságának kifinomultsága. Az 3 évig érlelt kiadás emésztést serkentő tulajdonságaival kiváló választás.
Alkohol tartalom | 15.5 % |
Alkohol tartalom kategória | < 15% |
Gyártó/Palackozó | Choya |
Származási hely | Japán |
Űrtartalom | Normál |