Leírás és Paraméterek
Ez a gin készítése során csak a legmagasabb minőségű alapanyagokat használja, és összesen tizenegy alkotóelemet tartalmaz. Az öt elem közül ötöt az ősi kelták is ismertek és használtak, így a Caorunn Gin valóban a hagyomány és az innováció tökéletes egyensúlyát képviseli. A gin elkészítéséhez használt öt ősi alkotóelem a hanga, mocsári mirtusz, vörösberkenye, gyermekláncfű és coul blush alma. Ezek az alapanyagok hozzájárulnak a gin egyedi karakteréhez és ízvilágához. A többi összetevő, mint a boróka, koriandermag, narancshéj, citromhéj, angyalgyökér és kínai fahéj, pedig a klasszikus gin ízjegyeket hozzák létre. A Caorunn Gin sikeres pályafutását egy neves elismerés is alátámasztja, például az 2013-as IWSC-en elnyert ezüstéremmel büszkélkedhet. Ez a kitüntetés egyértelműen igazolja a gin kiváló minőségét és kifinomultságát. Az illatában a Caorunn Gin parfümös és virágos jegyekkel kecsegtet, amelyeket egy enyhe citrusos lecsengés követ. Ez az aromavilág már önmagában is csodálatos élményt nyújt. Az íze markáns, ugyanakkor üdítő. A berkenye dominál az ízben, és ezt a gyümölcsös karaktert finoman kiegészíti a többi összetevő. A Caorunn Gin egyedülállóan élvezetes, és remek választás mind az önmagában fogyasztáshoz, mind pedig toniccal keverve. A Caorunn Gin szereti a savanykásabb (citrusos, yuzus) és gyümölcsösebb (bogyós, bodzás) változatokat is, így számos lehetőséget kínál az ínyenceknek. A gin kialakulásában az ősi kelták bölcsessége és a modern lepárlási technikák tökéletes harmóniája érződik, ami a Caorunn Gin egyedülálló ízvilágát és minőségét garantálja.
Alkohol tartalom | 41.8 % |
Alkohol tartalom kategória | 40% - 42% |
Gyártó/Palackozó | Caurunn |
Ital típus | Gyümölcsös Gin |
Származási hely | Skócia |
Űrtartalom | Normál |