Leírás és Paraméterek
Ezt a különleges italt a szenvedélyes francia hagyományok, a letisztult kivitelezés és az időtlen ízvilág jellemzi, így alkotva egy elbűvölő és elegáns terméket. A Papidoux Calvados VSOP története több évszázados múltra nyúlik vissza, melynek gyökerei egészen a 16. századig vezethetők vissza, amikor a párlatok elsőként készültek Normandiában. Az ital megalkotói mindig is az alma és az almaültetvények gazdagsága iránti szenvedélyüket követték, inspirációjukat pedig a körülöttük lévő gyönyörű táj szépségeiből merítették. A Papidoux Calvados VSOP elkészítése szigorú hagyományoknak megfelelően történik. Az alapanyag, az almabor, gondosan válogatott almákból készül, melyeket a normandiai ültetvényekről szüretelnek. Ezt az almaborpárlatot legalább öt évig érlelik tölgyfahordókban, ahol az évek során gazdagodik az aromáival és finomodik az ízvilágával. Az eredmény egy 40%-os alkoholtartalmú ital, melyet bárki könnyedén megismer és megszeret. A Papidoux Calvados VSOP elegáns és jól lekerekített, finom alma jegyekkel rendelkezik. Az érlelés során a fahordók aromái és a friss almák frissessége harmonikusan összeolvad, létrehozva egy komplex és kifinomult ízvilágot.Az ital igazi ínyencség, melyet önmagában, jéggel vagy koktélok alapanyeként is élvezhetünk.
Alkohol tartalom | 40 % |
Alkohol tartalom kategória | 40% - 42% |
Gyártó/Palackozó | Papidoux |
Származási hely | Franciaország |
Űrtartalom | Normál |