Leírás és Paraméterek
A Békés megyei Pálinkaház, magában hordozza a hagyomány és minőség esszenciáját. Az alapvető összetevők: A Békési Pálinkák készítésének kulcsfontosságú összetevői a kiváló minőségű gyümölcsök és a szakértői tudás. A legjobb eredmények elérése érdekében csak érett, gondosan válogatott gyümölcsök kerülnek felhasználásra, melyek természetes aromákban gazdagok. Az alapanyagok, mint például alma, körte vagy cseresznye, gondos odafigyeléssel kerülnek erjesztésre, hogy megőrizzék azok tiszta és gazdag ízét. A gyártási folyamat: A Békési Pálinkák elkészítésének hagyományai az idők során finomodtak és fejlődtek. A pálinka előállítása főzésből és lepárolásból áll, ahol a gyümölcsök értékes illóolajai kíméletesen kivonásra kerülnek. A lepárlási folyamat precíz művészet, melyben a pálinkakészítők mesterei az összetevők ízét és aromáját összehangolják, hogy egyedülálló ízvilágot hozzanak létre. A különleges változatok: A Békési Pálinkák választéka széleskörű, és mindenki megtalálhatja a kedvencét a kínálatban. Az édes, lédús gyümölcsökön alapuló pálinkák mellett az ágyas változatok is elérhetők. Különleges érleléssel gazdagított verziók is megtalálhatók a palettán, melyek hordóban töltött hónapok alatt fejlődnek és gazdagabbá válnak.
Alkohol tartalom | 38 % |
Alkohol tartalom kategória | 30% - 39% |
Gyártó/Palackozó | Angyalgyár Kft |
Ital típus | Barack |
Származási hely | Magyarország |
Űrtartalom | Normál |