Leírás és Paraméterek
Az Árpád Pálinka elkészítésének lényeges összetevői a kiváló minőségű gyümölcsök és az odaadó mesterek munkája. A pálinka alapjául szolgáló gyümölcsök, mint például a körte, alma, szilva, megválasztott szőlőfajták és még sok más, gondosan válogatottak és megérett állapotukban kerülnek felhasználásra. A gyümölcsök magas minősége és frissessége meghatározza az Árpád Pálinka ízét és aromáját. Az Árpád Pálinka számos változatban elérhető, amelyek különböző gyümölcsökből készülnek. A klasszikus alma és körte pálinkák a legnépszerűbbek, de a szilva pálinka is kedvelt választás. Az Árpád Pálinka palettáján megtalálhatók a különlegesebb ízvilágú pálinkák is, például a meggy, cseresznye vagy barack változatok. Minden egyes pálinkafajta sajátos ízélményt nyújt, és a gyümölcsök karakterisztikus jegyeit hűen tükrözi. Az Árpád Pálinka készítésének folyamata szigorú szabályozás és hagyományos technikák mentén zajlik. A frissen szedett gyümölcsökből először pép készül, majd az erjesztés következik. Ezt követően a cefrét lassú lepárlással finomítják, és a végeredmény egy tiszta és tüzes pálinka, melyben a gyümölcsök gazdag íze és aroma tökéletesen érvényesül.
Alkohol tartalom | 50 % |
Alkohol tartalom kategória | 50% < |
Gyártó/Palackozó | Árpád Pálinka |
Ital típus | Szilva |
Származási hely | Magyarország |
Űrtartalom | Kicsi |