Leírás és Paraméterek
Az Agárdi Pálinkafőzde olyan melaszból készített rumot alkotott meg, melynek eredete Paraguayban gyökerezik, és mely a rum-készítési hagyományok alapköve. A méltán híres zempléni tölgyfa hordókban való érlelés pedig új dimenziót ad ennek az italnak. A termék különlegessége abban rejlik, hogy a rumot a Tokaji boros hordókban érlelték. Ez a borral átitatott fa olyan különleges aromákat és ízjegyeket ad a rumnak, melyek más rumokban nem találhatók meg. Egyedülállóan édeskés érzet jellemzi, ami a tokaji hordós érlelésből ered, és amit minden kortyban felfedezhetünk. Az Agárdi Rum illatában déli gyümölcsök gazdag skáláját hozza elénk, finom vanília és csokoládé jegyekkel kiegészítve. Ez az aromavilág azonnal elvarázsol, és egy igazi trópusi utazásra invitál. Az ital készítése során kiváló minőségű melaszt használnak. A melasz származási helye kiemelkedően fontos, hiszen éppen ebből az alapanyagból születnek meg azok a rum-észterek, melyek igazán egyedivé és jellegzetessé teszik az Agárdi Rumot. Az Agárdi Rum palackozása is különleges figyelmet kap. A dátum kézzel van ráírva a címkére, ami a precizitást és a gondos odafigyelést jelképezi, amit minden egyes palack elkészítésekor megkövetelnek.
Alkohol tartalom | 43 % |
Alkohol tartalom kategória | 42% - 50% |
Gyártó/Palackozó | Agárdi Pálinkafőzde Kft. |
Származási hely | Magyarország |
Űrtartalom | Kicsi |